Wat een heerlijke locatie. Viva Lancia is een klein huisje met wel zeker 15 oude Lancia’s in de tuin. Tijdens onze zoektocht naar de locatie online hadden we ergens gelezen dat de auto’s weggehaald waren. Toch besloten we eens een kijkje te gaan nemen, en jawel de meeste stonden er nog. 

Het huisje zelf is één grote puinhoop, de eigenaar was duidelijk een verzamelaar van verschillende dingen. Zijn grootste en mooiste verzameling is toch zeker de auto’s dat hij heeft achtergelaten. Jammer genoeg is er geen enkele informatie te vinden over wanneer en waarom de eigenaar hier alles heeft laten verkommeren. 

De auto’s van Viva Lancia staan in de tuin, allemaal vrij kort op elkaar. De ketting van auto’s begint met vrij zwaar toegetakelde wrakken, maar hoe verder de slinger van auto’s, hoe prachtiger de modellen worden.  Je ziet zeer weinig tot geen vandalisme aan de auto’s, wat wel duidelijk te merken is, is de natuur die de auto’s volledig overneemt. Wat wel een heel mooi plaatje vormt om te fotograferen. 

Het domein betreden is niet moeilijk. Je kan er zo oplopen, en niemand die er iets lijkt om te geven. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Voor ons is Viva Lancia toch wel een toplocatie!

Beveiliging: Niet van toepassing.

Bezocht: Midden september 2018
Viva Lancia 6Viva Lancia 10Viva Lancia 4Viva Lancia 9Viva Lancia 7Viva Lancia 11Viva Lancia 8Viva Lancia 3Viva Lancia 5Viva LanciaViva Lancia 16Viva Lancia 14Viva Lancia 12Viva Lancia 13Viva Lancia 2Viva Lancia 15

Pin It on Pinterest