Viva Lancia

door Huizen, Voertuigen

Wat een heerlijke locatie. Viva Lancia is een klein huisje met wel zeker 15 oude Lancia’s in de tuin. Tijdens onze zoektocht naar de locatie online hadden we ergens gelezen dat de auto’s weggehaald waren. Toch besloten we eens een kijkje te gaan nemen, en jawel de meeste stonden er nog. 

Het huisje zelf is één grote puinhoop, de eigenaar was duidelijk een verzamelaar van verschillende dingen. Zijn grootste en mooiste verzameling is toch zeker de auto’s dat hij heeft achtergelaten. Jammer genoeg is er geen enkele informatie te vinden over wanneer en waarom de eigenaar hier alles heeft laten verkommeren. 

De auto’s van Viva Lancia staan in de tuin, allemaal vrij kort op elkaar. De ketting van auto’s begint met vrij zwaar toegetakelde wrakken, maar hoe verder de slinger van auto’s, hoe prachtiger de modellen worden.  Je ziet zeer weinig tot geen vandalisme aan de auto’s, wat wel duidelijk te merken is, is de natuur die de auto’s volledig overneemt. Wat wel een heel mooi plaatje vormt om te fotograferen. 

Het domein betreden is niet moeilijk. Je kan er zo oplopen, en niemand die er iets lijkt om te geven. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Voor ons is Viva Lancia toch wel een toplocatie!

Beveiliging: Niet van toepassing.

Bezocht: Midden september 2018
Viva Lancia 6
Viva Lancia 10
Viva Lancia 4
Viva Lancia 9
Viva Lancia 7
Viva Lancia 11
Viva Lancia 8
Viva Lancia 3

Viva Lancia 5
Viva Lancia
Viva Lancia 16
Viva Lancia 14
Viva Lancia 12
Viva Lancia 13
Viva Lancia 2
Viva Lancia 15

2 Reacties

  1. Lancia’s zijn weg. Huis staat te koop,

    Antwoord
  2. Wil deze lokatie visiteren voor fotoos waar is het in lommel

    Antwoord

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest