Villa Tax

door Huizen

Villa Tax was ooit een prachtige villa die al een hele lange tijd staat te verkommeren. De villa is gebouwd in 1913, het laatste doel van Villa Tax was een belastingkantoor. De eigenaar is hier mee over kop gegaan en heeft het belastingkantoor failliet moeten laten verklaren.

Sinds dien heeft deze prachtige villa nog geen nieuwe eigenaar en staat het gebouw gewoon te vergaan. Villa Tax staat momenteel nog altijd te koop voor zo’n €500 000,  maar doordat veel mensen dit een te hoge vraagprijs vinden blijft de natuur hier lekker zijn gang gaan. 

De villa heeft momenteel al enorm veel beschadigingen opgelopen, en veel vandalisten hebben dan ook hun weg naar deze villa gevonden. De buitenkant van Villa Tax ziet er best wel speciaal uit door de natuur die alles aan het overnemen is. Helaas is de binnenkant minder indrukwekkend. 

De villa betreden is niet zo moeilijk. Via een raam stap je zo de woning binnen. Buiten de ruwbouw van deze prachtige villa valt er wel niet veel meer te ontdekken op deze locatie. 

Beveiliging: Niet van toepassing.

Bezocht: Midden september 2018

Update: Villa Tax heeft een nieuwe eigenaar die er een B&B van willen maken.
Villa Tax 5
Villa Tax 3
Villa Tax 7
Villa Tax 10
Villa Tax 6
Villa Tax 11
Villa Tax 4
Villa Tax 2
Villa Tax 8
Villa Tax
Villa Tax 9

0 reacties

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest