Villa Stockmans

door Huizen

Villa Stockmans, toch wel een beetje een vergane glorie. Ooit was het een prachtige villa, maar door de vele jaren van verkommering is het nu enkel nog ruwbouw. In de vroege jaren dat deze villa leeg is komen te staan, stonden er nog enorm veel spulletjes binnen. Op de dag van vandaag is jammer genoeg alles leeggehaald. Alleen vraag ik mij af of het de familie was of toch eerder dieven. 

In de villa hebben we een hoop oude foto’s terug gevonden. Wat mij alleen maar meer deed uitkijken naar welke geschiedenis er achter de villa zit. Natuurlijk zoals vele van deze locaties is er weinig informatie bekend over hoe en waarom de villa hier zo is achtergelaten.

Wat wel duidelijk is, is dat het toch een rijke familie moet geweest zijn. Het gebouw is enorm luxueus opgebouwd, ook de foto’s die voorbij komen van toen en nog meubilair aanwezig was laat zien dat deze familie wel gesteld was.

De villa bereiken is een ander paar mouwen. Villa Stockmans is namelijk vrij goed afgesloten langs de voorkant. Het binnentreden van het domein is dus enkel mogelijk langs de achterkant, hierna volgt ook nog een dichtbegroeide tuin dat je moet trotseren. Eens de villa bereikt staat de achterdeur open op jou te wachten. 

De villa is enorm charmant en zeker de moeite om er eens een kijkje te gaan nemen. De meubels mogen dan wel allemaal weg zijn, maar de mooie architectuur trekt de mensen zeker nog voldoende aan om deze locatie te gaan fotograferen. Hoe lang deze locatie echter nog overeind zal blijven staan is de grote vraag natuurlijk. 

Beveiliging: Niet van toepassing.  

Bezocht: Begin september 2018. 
 

Villa Stockmans
Villa Stockmans 3
Villa Stockmans 5
Villa Stockmans 8
Villa Stockmans 7
Villa Stockmans 2
Villa Stockmans 9
Villa Stockmans 6
Villa Stockmans 4

0 reacties

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest