Villa SS

door Huizen

Villa SS is een leuk knus huisje. Er zijn tot nu toe heel weinig vernielingen aangebracht, hierdoor is het een zeer populaire urbex locatie. De villa heeft zijn naam niet gekregen door een verband met Hitler, maar omdat hij in de S.straat staat. Iets verder in de straat is een textielfabriek. De eigenaars daarvan hebben in de jaren ’70 dit huis gebouwd. 

Voor de rest is er eigenlijk heel weinig informatie beschikbaar over deze mooie villa SS. Aan de staat te zien is het wel duidelijk dat dit al meerdere jaren leegstaat. Het is het perfecte voorbeeld van de manier waarop de natuur weer de overhand neemt.

De villa is helemaal niet moeilijk te bereiken en al zeker niet moeilijk om binnen te geraken. Alleen zouden de buren een oogje in het zeil houden. Dit is ook de reden waarom er al verschillende urbexers door de politie naar buiten zijn gehaald. Hier hebben we gelukkig niet mee te maken gekregen. 

Er zijn geen meubels meer aanwezig in dit huis, maar de manier waarop de natuur alles overneemt is gewoon prachtig om te zien. Het dak bestaat uit riet en is dus duidelijk aan het inzakken. Wat wel een heel mooi beeld geeft over de bovenverdieping. Let er alleen goed op, sommige delen van de bovenverdieping zijn niet allemaal even stevig.

Beveiliging: De buren houden een oogje in het zeil.

Bezocht: Begin september 2018.
 

Villa SS 2
Villa SS 13
Villa SS 9
Villa SS 10
Villa SS 3
Villa SS 17
Villa SS 16
Villa SS 15
Villa SS 4
Villa SS 11
Villa SS 6
Villa SS 7
Villa SS 12
Villa SS
Villa SS 18
Villa SS 8
Villa SS 5
Villa SS 14

0 reacties

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest