Villa SS is een leuk knus huisje. Er zijn tot nu toe heel weinig vernielingen aangebracht, hierdoor is het een zeer populaire urbex locatie. De villa heeft zijn naam niet gekregen door een verband met Hitler, maar omdat hij in de S.straat staat. Iets verder in de straat is een textielfabriek. De eigenaars daarvan hebben in de jaren ’70 dit huis gebouwd. 

Voor de rest is er eigenlijk heel weinig informatie beschikbaar over deze mooie villa SS. Aan de staat te zien is het wel duidelijk dat dit al meerdere jaren leegstaat. Het is het perfecte voorbeeld van de manier waarop de natuur weer de overhand neemt.

De villa is helemaal niet moeilijk te bereiken en al zeker niet moeilijk om binnen te geraken. Alleen zouden de buren een oogje in het zeil houden. Dit is ook de reden waarom er al verschillende urbexers door de politie naar buiten zijn gehaald. Hier hebben we gelukkig niet mee te maken gekregen. 

Er zijn geen meubels meer aanwezig in dit huis, maar de manier waarop de natuur alles overneemt is gewoon prachtig om te zien. Het dak bestaat uit riet en is dus duidelijk aan het inzakken. Wat wel een heel mooi beeld geeft over de bovenverdieping. Let er alleen goed op, sommige delen van de bovenverdieping zijn niet allemaal even stevig.

Beveiliging: De buren houden een oogje in het zeil.

Bezocht: Begin september 2018.
 

Villa SS 2Villa SS 13Villa SS 9Villa SS 10Villa SS 3Villa SS 17Villa SS 16Villa SS 15Villa SS 4Villa SS 11Villa SS 6Villa SS 7Villa SS 12Villa SSVilla SS 18Villa SS 8Villa SS 5Villa SS 14

Pin It on Pinterest