Villa Mistral

door Huizen

Wat een vreemd huisje, je kan duidelijk merken dat de eigenaars van Villa Mistral een nogal aparte smaak hadden als het aankomt op interieur.

Waarom dit huisje hier zo werd achtergelaten blijft ons een raadsel. Wel kan je zeggen dat de vorige eigenaars er iets heel speciaal van gemaakt hebben. Zo´n huis kom je niet elke dag tegen en zeker niet in de urbex wereld. Grootste deel van de spullen die hier nog aanwezig zijn, zijn in mijn ogen allemaal vrij uniek. Ik vind het persoonlijk iets heel mysterieus en zou graag de achtergrond er van te weten komen. 

Het huis zelf was makkelijk toegankelijk, het raam stond gewoon open. Wel zijn de buren blijkbaar niet zo blij met de bezoekjes die dit huis regelmatig krijgt. Maar komaan, wie wil dit huis nu geen bezoekje schenken? Dit is toch wel een van de meest aparte huisjes dat we tot nu toe zijn tegengekomen. 

Beveiliging: Opletten voor de buren. 

Bezocht: Eind augustus 2018
Villa Mistral 10
Villa Mistral 2
Villa Mistral 6
Villa Mistral 5
Villa Mistral
Villa Mistral 7
Villa Mistral 4
Villa Mistral 8
Villa Mistral 3
Villa Mistral 9

2 Reacties

  1. Hallo, mijn zoon is een beginnend fotograaf en zou heel graag eens een verlaten pand fotograferen, zijn er soms plaatsen in de buurt van Kortrijk die je ons kan aanraden, die makkelijk kunnen betreden worden zonder veel risico.

    Antwoord
  2. Hey hallo, zelf heb ik ook enkele mooie Urbex plaatsen, als jullie willen ruilen geen enkel probleem laat maar iets weten ik wil er nog zeggen ik ben een eerlijke urbexer ik kan jullie enkele foto,s opsturen vriendelijke groeten

    Antwoord

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest