Villa 19

door Huizen

Villa 19, wat een ruïne. De villa is echt helemaal verwoest en overgenomen door de natuur. Het zou gebouwd zijn tussen 1920 en 1930, en is een 10-tal jaar een bloeiend kinderdagverblijf geweest zijn.  Waarom en wanneer deze villa hier zo is achtergelaten is niet geweten. Er is bitter weinig informatie te vinden over Villa 19.

Door de huidige staat is de bovenverdieping niet meer bereikbaar, maar lang zal het niet duren voor de gelijkvloers ook niet meer te betreden valt. De vloer is het namelijk stilletjes aan aan het begeven en sommige delen zijn echt niet meer veilig.

In de vroege jaren moet dit een luxueus gebouw zijn geweest. Dit is duidelijk te zien aan de architectuur. Of het nu nog de moeite is om te gaan fotograferen? De buitenkant duidelijk wel, maar binnen is alles zo verwoest dat het echt geen prettig zicht meer is. Jammer dat mensen gebouwen zoals deze zomaar laten verrotten.

Het domein is afgesloten met hekken, maar je kan er zo doorglippen. Niemand lijkt er nog iets om te geven, de hekken staan er duidelijk al jarenlang en waarschijnlijk puur omdat de villa zo gevaarlijk is om nog te betreden.

Beveiliging: Niet van toepassing.

Bezocht: Begin september 2018. 
Villa 19 3
Villa 19 6
Villa 19 8
Villa 19 7
Villa 19 2
Villa 19 5
Villa 19
Villa 19 4

0 reacties

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest