Usine Perrin

door Industrieel

Usine Perrin is een verlaten fabriek, waar ze vroeger coatings maakten zoals verf en vernis. Wanneer deze fabriek juist leeg is komen te staan is niet bekend. De fabriekshallen zijn vrij groot, je kan hier dus geruime tijd in doorbrengen. 

Tijdens ons bezoek hoorden we duidelijk mensen aanwezig in een van de hallen, maar we zagen niemand. We besloten dan ook maar wat geluid te maken zodat de andere er ook bewust van zijn dat ze er niet alleen waren. Dit natuurlijk omdat we dachten dat het ook gewoon een stel urbexers waren. 

Maar niets was minder waar. We kregen niemand te zien, tot op een bepaald moment we aan de andere kant van het terrein waren. Opeens zagen we 2 politieagenten lopen met nog een 3de persoon. Gelukkig konden we ons nog op tijd verstoppen en zonder gezien te worden het terrein verlaten. Eens terug op de baan zagen we de politieagenten met de 3de persoon in een combi wegrijden. 

Wat er juist aan de hand was is dus nog altijd onduidelijk. Was het een andere urbexer of eerder een daklozen, wordt de fabriek in de gaten gehouden, …. ?

Beveiliging: Op het moment van het bezoek was er politie aanwezig.

Bezocht: Begin oktober 2018
Usine Perrin 4
Usine Perrin 8
Usine Perrin 16
Usine Perrin 9
Usine Perrin 3
Usine Perrin 12
Usine Perrin 6
Usine Perrin 14
Usine Perrin
Usine Perrin 2
Usine Perrin 15
Usine Perrin 18
Usine Perrin 5
Usine Perrin 17
Usine Perrin 7
Usine Perrin 10
Usine Perrin 20
Usine Perrin 19
Usine Perrin 13
Usine Perrin 11
Usine Perrin 21

0 reacties

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest