Usine Perrin is een verlaten fabriek, waar ze vroeger coatings maakten zoals verf en vernis. Wanneer deze fabriek juist leeg is komen te staan is niet bekend. De fabriekshallen zijn vrij groot, je kan hier dus geruime tijd in doorbrengen. 

Tijdens ons bezoek hoorden we duidelijk mensen aanwezig in een van de hallen, maar we zagen niemand. We besloten dan ook maar wat geluid te maken zodat de andere er ook bewust van zijn dat ze er niet alleen waren. Dit natuurlijk omdat we dachten dat het ook gewoon een stel urbexers waren. 

Maar niets was minder waar. We kregen niemand te zien, tot op een bepaald moment we aan de andere kant van het terrein waren. Opeens zagen we 2 politieagenten lopen met nog een 3de persoon. Gelukkig konden we ons nog op tijd verstoppen en zonder gezien te worden het terrein verlaten. Eens terug op de baan zagen we de politieagenten met de 3de persoon in een combi wegrijden. 

Wat er juist aan de hand was is dus nog altijd onduidelijk. Was het een andere urbexer of eerder een daklozen, wordt de fabriek in de gaten gehouden, …. ?

Beveiliging: Op het moment van het bezoek was er politie aanwezig.

Bezocht: Begin oktober 2018
Usine Perrin 4Usine Perrin 8Usine Perrin 16Usine Perrin 9Usine Perrin 3Usine Perrin 12Usine Perrin 6Usine Perrin 14Usine PerrinUsine Perrin 2Usine Perrin 15Usine Perrin 18Usine Perrin 5Usine Perrin 17Usine Perrin 7Usine Perrin 10Usine Perrin 20Usine Perrin 19Usine Perrin 13Usine Perrin 11Usine Perrin 21

Pin It on Pinterest