Usine OED

door Industrieel

Usine OED is echt helemaal vernield. Wat 45 jaar geleden een bloeiend bedrijf was, daar blijft nu niet veel meer van over. Het bedrijf was gespecialiseerd in het maken van wand- en vloerkleden. Wanneer ze de deuren juist hebben moeten sluiten is mij een raadsel, maar aan de staat van de gebouwen te zien is dit toch al even dicht. Het bedrijf is op economisch vlak helemaal over kop gegaan en heeft daarom de boeken moeten sluiten. 

Het gebouw betreden was helemaal niet moeilijk. Wij hadden al snel een ingang gevonden, maar recht tegenover is er een kleine parking. Natuurlijk stonden daar 2 auto´s met mensen in die precies niet veel zin hadden om hier snel te vertrekken. Dus na 20 min rond taffelen hebben we toch besloten er gewoon binnen te gaan, ook al konden de 2 jonge mannen ons gewoon zien. Dit bleek uiteindelijk geen enkel probleem te zijn. Maar ja veel was er dan ook weer niet te zien.

Naast de Usine OED stond ook nog een klein huisje, waarschijnlijk van de eigenaars van het bedrijf. Maar jammer genoeg ook helemaal vernield. 

beveiliging: Niet van toepassing.

bezocht: Eind augustus 2018
Usine OED
Usine OED 6
Usine OED 2
Usine OED 3
Usine OED 7
Usine OED 5
Usine OED 4

0 reacties

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest