Usine Alaaddin

door Industrieel

Usine Alaaddin bestaat uit een paar grote loodsen, waarvoor men werd gebruikt is onbekend. Er is namelijk geen enkele informatie te vinden over deze locatie. Wat we wel vreemd vonden is dat je overal de vlag van Korea terug vind geschilderd op de muren. Ook tekens, ik veronderstel een Koreaans geschrift kom je regelmatig tegen op deze locatie. 

Persoonlijk vraag ik mij vooral af of deze al op de muur stonden voor de loodsen leeg kwamen te staan, of zijn deze pas achteraf op de muur geschilderd? 

Het geeft in elk geval wel een creepy gevoel als je er rond loopt. Zeker ook omdat wij constant geluiden rondom ons hoorden, terwijl wij de enige aanwezige daar waren. Vreemd dus … 

Usine Alaaddin betreden was ook geen gemakkelijke opgave. De loodsen liggen namelijk aan een hele drukke baan, en ze hebben best wel veel moeite gedaan om deze locatie af te sluiten. 

Om eerlijk te zijn is deze locatie niet echt speciaal om te bezoeken. Als je verlaten loodsen interessant vind, is het wel eens leuk om te bezoeken, maar het is niet echt een must see. 

Beveiliging: Ligt aan een drukke baan. 

Bezocht: Begin oktober 2018
 

Usine Alaaddin 7
Usine Alaaddin 10
Usine Alaaddin 5
Usine Alaaddin 9
Usine Alaaddin 3
Usine Alaaddin 4
Usine Alaaddin
Usine Alaaddin 8
Usine Alaaddin 6
Usine Alaaddin 11
Usine Alaaddin 2

0 reacties

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest