Train Sanse Trace

door Voertuigen

Train Sanse Trace is een domein met 2 achtergelaten treinen. Hoe deze hier terecht zijn gekomen is niet bekend, maar de treinen zouden ook de naam Hitler treinen gekregen hebben. Informatie is er jammer genoeg niet over te vinden dus we kunnen niet met zekerheid zeggen of de treinen effectief iets met Hitler te maken hebben. Er zijn binnen brochures gevonden die erop wezen dat de treinen passagiers vervoerde tussen België en Duitsland. 

Het domein zou wel nog een eigenaar hebben omdat de treinen vlak naast een gebouw staan, maar de treinen zelf zouden niet van hem zijn. Vreemd hoe Train Sanse Trace hier dan ooit is komen te staan.

Beveiliging: Domein heeft eigenaar.

Bezocht: Midden maart 2019

Update: Een bron wist ons te vertellen dat het twee wagons zijn die achter de frontlinie Engelse generaals vervoerden. De eigenaar is een Engelsman en droomt er al jaren van om de treinen te restaureren. Hij probeert ze ook al jaren naar Engeland te krijgen, iets wat blijkbaar zeer duur is.
Train Sans Trace 4
Train Sans Trace 7
Train Sans Trace 3
Train Sans Trace
Train Sans Trace 2
Train Sans Trace 5
Train Sans Trace 6
Train Sans Trace 8

0 reacties

Geef een reactie

Random locaties

Maison Josepha

Maison Josepha, waar de tijd is blijven stilstaan. Het is een fijn huisje waar je duidelijk kan zien dat de eigenares heel veel spulletjes verzamelde.  Wij vonden een ingang aan de achterkant van het huis. Eens binnen stonden we perplex van alle spullen die er…

Pin It on Pinterest