The Butcher

door Industrieel

The Butcher, wat een controversiële plaats om te bezoeken. Ik moet eerlijk toegeven dat het best een luguber gevoel geeft als je er rondloopt. Je ziet nog duidelijk de restanten van de slachtpartijen die hier hebben plaatsgevonden. Het slachthuis heeft de deuren dichtgedaan eind 2016, na veel geklaag van de buurtbewoners. 

De omgeving rond het slachthuis probeerde al jaren de sluiting in de hand te werken, dit omdat er enorm veel nachtlawaai en geurhinder was. In de eerste instantie ging het slachthuis sluiten in 2014. Ze gingen toen verhuizen naar een nieuwe locatie, maar omdat er daar ook buurtbewoners niet akkoord gingen, voelde het slachthuis zich genoodzaakt nog 2 jaar verder te doen.

Nu zijn er duidelijke plannen om de verlaten site om te bouwen tot een groot woonproject. Wanneer dit juist van start gaat is niet zeker, maar volgens mij zal dit niet heel lang meer duren. 

In 2013 heeft er in The Butcher nog een lugubere gebeurtenis plaatsgevonden. Er zijn namelijk 5 Poolse werknemers elkaar in de haren gevlogen, sterker nog elkaar in de messen gevlogen. Er is namelijk een grote ruzie uitgebroken tussen de mannen en hierbij zijn 1 dode en 3 gewonden gevallen. 

Jawel de messen die honderden dierlijke slachtoffers hebben gemaakt, hebben nu ook een menselijk slachtoffer gemaakt. De reden van de ruzie is onbekend, maar de mannen zouden wel onder invloed van drank zijn geweest. Een van de mannen is voor de onderzoeksrechter moeten komen en heeft daarna een onbekende tijd doorgebracht in een psychiatrische instelling. 

De Butcher is makkelijk te betreden, maar ik weet niet of het voor iedereen zo´n grote aanrader is om er een kijkje te gaan nemen. Het is namelijk enorm confronterend en het doet je zeker en vast nadenken over de gang van zaken in zo´n slachthuizen. 

Beveiliging: Niet van toepassing;

Bezocht: Eind augustus 2018
The Butcher 2
The Butcher 5
The Butcher 20
The Butcher 4
The Butcher 10
The Butcher 14
The Butcher 6
The Butcher 3
The Butcher 7
The Butcher
The Butcher 24
The Butcher 25
The Butcher 9
The Butcher 16
The Butcher 15
The Butcher 11
The Butcher 17
The Butcher 12
The Butcher 13
The Butcher 28
The Butcher 30
The Butcher 26
The Butcher 21
The Butcher 29
The Butcher 8
The Butcher 19
The Butcher 27
The Butcher 23
The Butcher 18
The Butcher 22
The Butcher 33
The Butcher 31
The Butcher 32

0 reacties

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest