Swamp Chalet is een verlaten chalet dat volledig op het water ligt. Lekker knus en het lijkt wel of er zo terug mensen door de deur kunnen wandelen. Er is jammer genoeg geen informatie te vinden over deze locatie. 

Het interieur van de chalet is in elk geval een stuk verouderd wat er wel op kan wijzen dat ze hier al een tijdje staat te vergaan, maar langs de andere kant is er enorm weinig vernield. Vandalisten hebben deze locatie gelukkig nog niet ontdekt!

Wij vonden het in elk geval een super leuke locatie om even mee te pakken onder de weg. We hebben hier dan ook niet heel veel tijd besteed. Er zou ondertussen wel de ronde gaan dat het domein waarop Swamp Chalet gevestigd staat, dat men een nieuwe eigenaar heeft. Afwachten dus hoelang Swamp Chalet nog leeg of overeind blijft staan. 

Beveiliging: Niet van toepassing.

Bezocht: Begin maart 2019
Swamp Chalet 2Swamp Chalet 3Swamp Chalet 4Swamp Chalet 5Swamp Chalet 6Swamp Chalet 7Swamp ChaletSwamp Chalet 8Swamp Chalet 13Swamp Chalet 9Swamp Chalet 10Swamp Chalet 11Swamp Chalet 12Swamp Chalet 14Swamp Chalet 15

Pin It on Pinterest