Maison Noix de Coco

door Huizen

Maison Noix de Coco is een klein leuk huisje. Er is heel wat verval aan de gang en de woning heeft nog maar bitter weinig spulletjes staan. De bovenverdieping van het huis konden we jammer genoeg niet bereiken omdat de tweede helft van de trap het heeft begeven. Toch is het een fijn huisje om eens te bezoeken. Over de woning is er geen informatie te vinden.

Het is dan ook niet zeker wanneer Maison Noix de Coco is komen leeg te staan en al zeker niet waarom. Ik vraag mij ook enorm af waarom juist dit huisje de naam van Noix de Coco heeft gekregen. Wij zijn namelijk tijdens ons bezoek geen enkele kokosnoot tegengekomen. Het huis rook ook echt alles behalve naar kokosnoten, integendeel. De geur die in het huis rondhangt is niet zo prettig, maar ook weer niet onverdraaglijk. 

Maison Noix de Coco is vooral zo fijn om te fotograferen omdat het een hele mooie voorgevel heeft. Je ziet hier duidelijk de decay en de natuur die de overhand probeert te nemen. Het domein betreden is niet moeilijk, je kan er open binnenlopen. De woning zelf is ook niet zo goed afgesloten en in een mum van tijd ben je dus binnen. Let wel op want het ligt op een vrij drukke staat met redelijk wat buren rondom heen. 

Beveiliging: Wat opletten voor de omliggende buren. 

Bezocht: Begin september 2018.
Maison Noix De Coco 4
Maison Noix De Coco 2
Maison Noix De Coco
Maison Noix De Coco 5
Maison Noix De Coco 9
Maison Noix De Coco 10
Maison Noix De Coco 7
Maison Noix De Coco 8
Maison Noix De Coco 3
Maison Noix De Coco 6

0 reacties

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest