Het huisje dat bekend staat om zijn zwarte jurkje, was jammer genoeg voor ons niet betreedbaar. Maison Black Dress is enorm goed dicht gemaakt

Jammer voor ons geraakte wij niet binnen in het huisje zelf, maar de tuin is groot genoeg om ons een uurtje in te vermaken. Het domein bestaat dus uit het huisje, een zwembad, buitenbar, verschillende schuurtjes en jawel een toren! Het domein is gigantisch groot en zo mooi om door te wandelen. 

De toren was toch wel het hoogtepunt. Na een 6-tal trappen omhoog te gaan, heb je een fantastisch uitzicht. Alleen heb ik geen idee hoe lang deze nog veilig te betreden gaat zijn. Het begint namelijk enorm scheef te hangen en geeft je best een vreemd gevoel als je de klim omhoog maakt. 

Beveiliging: Het domein ligt op een enorm drukke weg, iedereen ziet je zo het domein opgaan. Recht tegenover het domein liggen wat winkels. De mensen kijken niet raar op als je het domein betreed, maar het huisje houden ze een stuk beter in de gaten. 

Bezocht: Midden augustus 2018
Maison Black Dress 7Maison Black Dress 3Maison Black Dress 5Maison Black DressMaison Black Dress 2Maison Black Dress 8Maison Black Dress 4Maison Black Dress 10Maison Black Dress 6Maison Black Dress 9

Pin It on Pinterest