Maison Alexa

door Huizen

Maison Alexa, oud en vervallen maar nog steeds prachtig! Het huis is gebouwd rond de jaren ’50 en werd jarenlang bewoond door een oud en welgesteld koppeltje, waarschijnlijk zonder kinderen. Zo’n 20-tal jaar geleden is het koppel overleden en sinds dien staat het huisje te vervallen.

Het verval van Maison Alexa is de laatste jaren enorm toegenomen. Het rieten dak dat ooit aanwezig was, heeft het zo goed als helemaal begeven. De hele bovenverdieping wordt overgenomen door de natuur. Wij hebben de bovenverdieping nog kunnen gaan bewonderen, maar het zal niet lang meer duren voor deze ontoegankelijk wordt. 

Maison Alexa is een echte aanrader voor mensen die houden van decay. Het ligt goed verscholen in het bos, waardoor de natuur hier lekker zijn gang kan gaan. Wij zijn in elk geval positief verrast door dit mooie pareltje. 

Het huisje betreden is voor ons heel vlot gegaan, maar blijkbaar houden de buren het wel iets of wat in de gaten. Toch wat opletten dus als je hier een bezoekje wilt brengen. 

Beveiliging: De buren houden het huis wat in de gaten. 

Bezocht: Midden september 2018
Maison Alexa 21
Maison Alexa 7
Maison Alexa 8
Maison Alexa 5
Maison Alexa
Maison Alexa 10
Maison Alexa 2
Maison Alexa 9
Maison Alexa 4
Maison Alexa 11
Maison Alexa 3
Maison Alexa 6
Maison Alexa 15
Maison Alexa 19
Maison Alexa 16
Maison Alexa 18
Maison Alexa 12
Maison Alexa 20
Maison Alexa 17
Maison Alexa 22
Maison Alexa 13
Maison Alexa 14

1 Reactie

  1. Prachtig, wij zijn hier ook geweest!
    Spijtig dat deze is afgebroken…

    Antwoord

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest