Lost Transformers REVISIT

Lost Transformers bestaat uit een bureaugebouw, verschillende loodsen en werkplaatsen. Het domein was eigendom van een bedrijf gespecialiseerd in het smeden van messen  en het maken van gaskranen. In 2013 werd het bedrijf failliet verklaard. Een heleboel mensen belandde hierdoor zonder job. Zeker 65 arbeiders en 16 bedienden werden ontslagen. 

Het hoogtepunt van ons bezoek was toch wel de Transformers, wat een grootte beesten! Waarvoor ze juist diende blijft ons een raadsel. 

Lost Transformers zelf was niet zo moeilijk te betreden. Het ligt aan de rand van een grote baan, die heel makkelijk bewandelbaar is. In de berm vind je een padje naar beneden, dit lijdt je letterlijk door de bossen naar de ingang. 

Op een bepaald moment schrok ik toch wel even… We kwamen in een kamer terecht waar duidelijk een hoop mensen, waarschijnlijk familie verbleven hadden. Er lagen zeker 5 matrassen met dekens en rommel op, naast elkaar. Er lagen bergen met kledij en een hele hoek vol afval. De stank was er ook niet te harden trouwens. Best nog wel een schrijnend zicht! 

Beveiliging: Let wat op voor de aanpalende buren, maar voor de rest kan je best je gangetje gaan.

Bezocht: Eind augustus 2019

Bekijk ons eerste bezoek : 

Lost Transformers
Lost Transformers Revisit 3Lost Transformers Revisit 2Lost Transformers Revisit 12Lost Transformers Revisit 8Lost Transformers Revisit 7Lost Transformers Revisit 6Lost Transformers RevisitLost Transformers Revisit 10Lost Transformers Revisit 5Lost Transformers Revisit 11Lost Transformers Revisit 4Lost Transformers Revisit 9

Pin It on Pinterest