Lost Coffins

door Industrieel

Lost Coffins is een locatie die zijn beste tijd wel gehad heeft. Het domein was vroeger eigendom van een meubelmakerij en tegelhandelaar. De man besloot op een gegeven moment ook doodskisten te maken. Niet zomaar doodskisten, maar rieten doodskisten. Best nog wel een mooi idee als je het mij vraagt. 

In 2014 brak er in de kantoorgebouwen brand uit, deze verspreidde juist niet tot in de loodsen maar de kost was toch veel te groot. Voor de eigenaar was alles verloren en de  man heeft besloten zijn bedrijf stil te leggen en ergens anders zijn imperium terug op te bouwen. 

Het domein is vrijwel helemaal aan het vergaan, het enige interessante op heel het terrein is dan ook enkel en alleen de doodskisten. Voor de rest is het 1 groot vervallen gebouw. 

Het betreden van het domein is een gemakkelijk, even zoeken naar een ingang en je bent binnen. Maar of dit nog lang de moeite gaat zijn, is mij een raadsel. 

Beveiliging: Niet van toepassing.

Bezocht: Begin september 2018
Lost Coffins 8
Lost Coffins 5
Lost Coffins 6
Lost Coffins 4
Lost Coffins 7
Lost Coffins 2
Lost Coffins
Lost Coffins 3

0 reacties

Geef een reactie

Random locaties

Maison Josepha

Maison Josepha, waar de tijd is blijven stilstaan. Het is een fijn huisje waar je duidelijk kan zien dat de eigenares heel veel spulletjes verzamelde.  Wij vonden een ingang aan de achterkant van het huis. Eens binnen stonden we perplex van alle spullen die er…

Pin It on Pinterest