La Chaudronnerie

door Industrieel

La Chaudronnerie stond bekend om het maken van ketels voor de hoogoven industrie. Het sloot zijn deuren rond 2001, waarbij 50 mensen hun job verloren. 

Het domein bestaat nu uit een huis, verschillende werkplaatsen en 2 loodsen. In de vroegere dagen was hier veel meer te zien, maar alle andere gebouwen zijn gesloopt.  Er is wel sprake van verder afbraak, maar wanneer dit juist staat te gebeuren is nog niet bekend. 

Binnentreden was niet zo moeilijk. Er staat een grote poort waar je gewoon naast kan lopen. De gebouwen betreden lukt ook gewoon via de deur. Eens binnen waren er nog leuke spullen aanwezig, zoals veel tekentafels, laboratorium gereedschap en vooral veel administratie. 

Beveiliging: Ons bezoekje is zonder problemen verlopen. Wel ligt de locatie aan een drukke baan, opletten voor voorbijgangers zou ik zeggen. Ik heb ook ergens gelezen dat de politie deze locatie in het oog aan het houden is, maar of dit echt ook zo is weet ik niet. 

Bezocht: Eind juli 2018

Update: Is deels plat gesmeten. 
 

La Chaudronnerie 16
La Chaudronnerie 13
La Chaudronnerie 20
La Chaudronnerie 14
La Chaudronnerie
La Chaudronnerie 5
La Chaudronnerie 9
La Chaudronnerie 17
La Chaudronnerie 12
La Chaudronnerie 10
La Chaudronnerie 7
La Chaudronnerie 18
La Chaudronnerie 2
La Chaudronnerie 4
La Chaudronnerie 15
La Chaudronnerie 11
La Chaudronnerie 19
La Chaudronnerie 8
La Chaudronnerie 6
La Chaudronnerie 3

2 Reacties

  1. Bezocht in oktober 2018 er is alleen nog het hoofdgebouw bij de rechter poort en de garage met takel is er nog en verderop nog een schuur voor de rest ligt alles plat

    Antwoord
    • Bedankt voor de update, Tipper!

      Antwoord

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest