Jungle Bus

door Voertuigen

Goed verborgen in een bos in Nederland vind je deze mooie vervallen Jungle Bus. Er is niet veel informatie te vinden hierover. Het enige wat ik je kan vertellen is dat er ooit iemand in gewoond heeft. De man in kwestie heeft naast deze bus ook nog een klein zwembadje gebouwd. De man zou met zijn Jungle Bus zelfs de krant gehaald hebben.

Alleen vind ik jammer genoeg het artikel niet terug. Zou het al zo lang geleden zijn dan? Aan de staat van de bus te zien duidelijk wel. Van de bus blijft er namelijk nog maar heel weinig over. Buiten het ijzeren omhulsel is alles eruit. Wel een enorm mooi zicht, zo overgenomen door de natuur. 

De jungle bus was voor ons eigenlijk niet zo moeilijk te vinden. We wisten ongeveer waar die stond, na even rond te lopen en te zoeken zagen we hem staan. Blijkbaar is het niet voor iedereen even makkelijk, sommige zoeken uren om hem te vinden. Volgens mijn hangt het er vooral vanaf aan welke kant van het bos je je zoektocht begint. 

In elk geval is het een aanrader om eens een bezoekje te brengen. Zo’n leuke stukje metaal kom je niet vaak tegen. Alleen is het spijtig dat sommige het nodig vonden om de bus te bespuiten met graffiti

beveiliging: Niet van toepassing.

Bezocht: Begin september 2018
Jungle Bus 8
Jungle Bus 5
Jungle Bus 2
Jungle Bus 7
Jungle Bus 3
Jungle Bus 6
Jungle Bus
Jungle Bus 4

1 Reactie

  1. Hallo, zou je mij willen zeggen waar ik deze bus kan vinden? Ik zou daar graag fotograferen.

    Antwoord

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest