fbpx

Hotel BM is een prachtig verlaten hotel in Duitsland waar de tijd precies is blijven stilstaan. Grotendeels van de spullen zijn hier nog aanwezig. Jammer genoeg is er geen informatie te vinden over Hotel BM. ik heb dus geen flauw idee hoelang dit prachtige hotel hier al staat weg te kwijnen.  

Wat mij vooral opviel doorheen ons bezoek is dat er in het hotel toch wel wat vandalisme gepleegd is, maar het vreemde aan de zaak is dat dit precies zorgvuldig is uitgekozen. Zo goed als alle kamers zijn namelijk nog intact, maar de gangen en de bandkamers zijn echt wel goed onderhanden genomen. Het ziet ernaar uit dat de vandalisten toch wel wat respect hadden voor de prachtig achtergelaten kamers. 

Het mooiste aan Hotel BM is toch wel het kleine restaurantje. Het lijkt wel alsof je er instant nog iets zou kunnen gaan eten. Alleen is het enorm moeilijk om dit op camera te kunnen vastleggen. Het is namelijk helemaal omringt door ramen die uitkomen op de straatkant, en wat een drukte op die straat zeg! Het is dus helemaal niet evident om ongezien het restaurant te kunnen betreden. 

Beveiliging: Ligt in een heel drukke wijk, waar veel mensen op straat rondlopen.

bezocht: Eind oktober 2018

Pin It on Pinterest