Hotel BM

door recreatie

Hotel BM is een prachtig verlaten hotel in Duitsland waar de tijd precies is blijven stilstaan. Grotendeels van de spullen zijn hier nog aanwezig. Jammer genoeg is er geen informatie te vinden over Hotel BM. ik heb dus geen flauw idee hoelang dit prachtige hotel hier al staat weg te kwijnen.  

Wat mij vooral opviel doorheen ons bezoek is dat er in het hotel toch wel wat vandalisme gepleegd is, maar het vreemde aan de zaak is dat dit precies zorgvuldig is uitgekozen. Zo goed als alle kamers zijn namelijk nog intact, maar de gangen en de bandkamers zijn echt wel goed onderhanden genomen. Het ziet ernaar uit dat de vandalisten toch wel wat respect hadden voor de prachtig achtergelaten kamers. 

Het mooiste aan Hotel BM is toch wel het kleine restaurantje. Het lijkt wel alsof je er instant nog iets zou kunnen gaan eten. Alleen is het enorm moeilijk om dit op camera te kunnen vastleggen. Het is namelijk helemaal omringt door ramen die uitkomen op de straatkant, en wat een drukte op die straat zeg! Het is dus helemaal niet evident om ongezien het restaurant te kunnen betreden. 

Beveiliging: Ligt in een heel drukke wijk, waar veel mensen op straat rondlopen.

bezocht: Eind oktober 2019

Update: Een bron vertelde ons dat het hotel leeg zou staan sinds 1996. De eigenaar is overleden, maar de kinderen wouden het hotel niet verderzetten. Sindsdien staat het te koop.

Wij hebben deze locatie opnieuw bezocht!
Bekijk: Hotel BM REVISIT
 

Hotel BM
Hotel BM 2
Hotel BM 3
Hotel BM 4
Hotel BM 5
Hotel BM 6
Hotel BM 7
Hotel BM 8
Hotel BM 9
Hotel BM 10
Hotel BM 11
Hotel BM 12
Hotel BM 13
Hotel BM 14
Hotel BM 15
Hotel BM 16
Hotel BM 17
Hotel BM 18
Hotel BM 19
Hotel BM 20
Hotel BM 21
Hotel BM 22
Hotel BM 23
Hotel BM 24
Hotel BM 25
Hotel BM 26
Hotel BM 27
Hotel BM 28
Hotel BM 29
Hotel BM 30
Hotel BM 31
Hotel BM 32
Hotel BM 33
Hotel BM 34
Hotel BM 35
Hotel BM 36
Hotel BM 37
Hotel BM 38
Hotel BM 39
Hotel BM 40
Hotel BM 41

2 Reacties

  1. Deze locatie staat sinds 1996 leeg.Kijk maar buiten naar de menu kaart.En binnen op de bureau naar de planner.Eigenaar gestorven en kinderen wilden hotel niet overnemen.Is wel te koop.Hebben gesproken met eigenaar tegenover het hotel

    Antwoord
  2. Wauw prachtige locatie, wij gaan in augustus 2019 deze meepikken op onze tocht door Duitsland, hopelijk kunnen we ook zoiets terugvinden!

    Antwoord

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest