Hotel BM REVISIT

Hotel BM is een prachtig verlaten hotel in Duitsland waar de tijd precies is blijven stilstaan. Grotendeels van de spullen zijn hier nog aanwezig. De eigenaar van het hotel is overleden in 1996, maar de kinderen hebben nadien beslist om het werk niet verder te zetten. 

Wat mij vooral opviel doorheen ons bezoek is dat er in het hotel toch wel wat vandalisme gepleegd is, maar het vreemde aan de zaak is dat dit precies zorgvuldig is uitgekozen. Zo goed als alle kamers zijn namelijk nog intact, maar de gangen en de bandkamers zijn echt wel goed onderhanden genomen. Het ziet ernaar uit dat de vandalisten toch wel wat respect hadden voor de prachtig achtergelaten kamers. 

Het mooiste aan Hotel BM is toch wel het kleine restaurantje. Het lijkt wel alsof je er instant nog iets zou kunnen gaan eten. Alleen is het enorm moeilijk om dit op camera te kunnen vastleggen. Het is namelijk helemaal omringt door ramen die uitkomen op de straatkant, en wat een drukte op die straat zeg! Het is dus helemaal niet evident om ongezien het restaurant te kunnen betreden. 

Beveiliging: Ligt in een heel drukke wijk, waar veel mensen op straat rondlopen.

bezocht: Eind oktober 2019

Bekijk ons eerste bezoek : 

Hotel BM
Hotel BM REVISIT 2Hotel BM REVISIT 18Hotel BM REVISIT 3Hotel BM REVISIT 12Hotel BM REVISIT 6Hotel BM REVISIT 7Hotel BM REVISIT 4Hotel BM REVISIT 8Hotel BM REVISIT 9Hotel BM REVISIT 10Hotel BM REVISIT 17Hotel BM REVISIT 11Hotel BM REVISIT 5Hotel BM REVISIT 13Hotel BM REVISIT 14Hotel BM REVISIT 15Hotel BM REVISIT 16Hotel BM REVISITHotel BM REVISIT 19Hotel BM REVISIT 20Hotel BM REVISIT 21Hotel BM REVISIT 22

Pin It on Pinterest