Happy Corner is een gigantische fabriek van wel 15 verdiepingen hoog. Over de locatie is zo goed als geen informatie te vinden. Alleen wanneer het werd gebouwd, in 1939, wat wel duidelijk was aan al het stof. Wij vermoeden dat ze er ooit rijst of een ander soortgelijk product gemaakt/bewerkt werd, je vind dit namelijk overal verspreid over de vloer. 

Happy Corner is het ‘kleine broertje’ van de fabriek die ernaast staat, namelijk Factory G ook een hele bekende urbex locatie. Deze hebben we ook proberen te betreden, maar alles is potdicht gemaakt. Happy Corner was dan ook niet zo makkelijk te betreden. Eerst is het vrij lang zoeken naar een ingang. Eens je deze gevonden hebt wurm je je in een vrij klein gaatje en moet je nog een grote afdaling maken. 

Het is ook best dat je geen bang hebt van ratten, het zit er vergeven. Je hoort en ziet ze overal rondom je. Extra opletten dus! Waar je nog voor moet opletten is dat je je weg nog terug vind. Het is er namelijk zo groot en er zijn zoveel verdiepen boven en onder de grond, dat je makkelijk gedesoriënteerd geraakt. Maar ondanks de vele beproevingen is het een super leuke locatie om te bezoeken en te fotograferen. 

Beveiliging: Goed afgesloten. 

Bezocht: Begin September 2018 
 

Happy Corner 9Happy Corner 3Happy Corner 8Happy Corner 4Happy Corner 20Happy Corner 2Happy CornerHappy Corner 28Happy Corner 22Happy Corner 5Happy Corner 14Happy Corner 18Happy Corner 13Happy Corner 7Happy Corner 25Happy Corner 24Happy Corner 23Happy Corner 19Happy Corner 16Happy Corner 11Happy Corner 17Happy Corner 10Happy Corner 15Happy Corner 12Happy Corner 26Happy Corner 6Happy Corner 21Happy Corner 27

Pin It on Pinterest