Happy Corner

door Industrieel

Happy Corner is een gigantische fabriek van wel 15 verdiepingen hoog. Over de locatie is zo goed als geen informatie te vinden. Alleen wanneer het werd gebouwd, in 1939, wat wel duidelijk was aan al het stof. Wij vermoeden dat ze er ooit rijst of een ander soortgelijk product gemaakt/bewerkt werd, je vind dit namelijk overal verspreid over de vloer. 

Happy Corner is het ‘kleine broertje’ van de fabriek die ernaast staat, namelijk Factory G ook een hele bekende urbex locatie. Deze hebben we ook proberen te betreden, maar alles is potdicht gemaakt. Happy Corner was dan ook niet zo makkelijk te betreden. Eerst is het vrij lang zoeken naar een ingang. Eens je deze gevonden hebt wurm je je in een vrij klein gaatje en moet je nog een grote afdaling maken. 

Het is ook best dat je geen bang hebt van ratten, het zit er vergeven. Je hoort en ziet ze overal rondom je. Extra opletten dus! Waar je nog voor moet opletten is dat je je weg nog terug vind. Het is er namelijk zo groot en er zijn zoveel verdiepen boven en onder de grond, dat je makkelijk gedesoriënteerd geraakt. Maar ondanks de vele beproevingen is het een super leuke locatie om te bezoeken en te fotograferen. 

Beveiliging: Goed afgesloten. 

Bezocht: Begin September 2018 
 

Happy Corner 9
Happy Corner 3
Happy Corner 8
Happy Corner 4
Happy Corner 20
Happy Corner 2
Happy Corner
Happy Corner 28
Happy Corner 22
Happy Corner 5
Happy Corner 14
Happy Corner 18
Happy Corner 13
Happy Corner 7
Happy Corner 25
Happy Corner 24
Happy Corner 23
Happy Corner 19
Happy Corner 16
Happy Corner 11
Happy Corner 17
Happy Corner 10
Happy Corner 15
Happy Corner 12
Happy Corner 26
Happy Corner 6
Happy Corner 21
Happy Corner 27

0 reacties

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest