Ferme Hiboux is een vreemde maar interessante boerderij. Er zijn verschillende schuren aanwezig, maar ook nog auto’s, tractoren en zelfs een vliegtuig. Naast de schuren en stallen staat er ook nog een huisje, dit is waar het interessant begint te worden. De man van dit huishouden had namelijk een vrij aparte hobby.

Taxidermie. Het opzetten van dode dieren, was een felbegeerde hobby van de eigenaar. Het huis was dan ook verspreid met opgezette dieren en verschillende spullen om de diertjes op te zetten. Je vind ook allemaal andere verzamelde spullen bij elkaar. Best wel een rommeltje dat het daar was.

In elk geval gaf het mij best wel een luguber gevoel toen ik in het huisje aan het rondlopen was. De gedachte alleen al dat al die dieren daar opengesneden zijn en opgezet werden.

In de schuur vindt je dan het vliegtuigje terug. Echt iets leuk om op zo’n locatie tegen te komen. Ferme Hiboux is zeker een aanrader om een naartoe te trekken met je camera.

Beveiliging: Niet van toepassing.

Bezocht: Midden oktober 2018
 

Ferme Hiboux 2Ferme Hiboux 14Ferme Hiboux 19Ferme Hiboux 4Ferme Hiboux 3Ferme Hiboux 7Ferme Hiboux 18Ferme Hiboux 6Ferme HibouxFerme Hiboux 21Ferme Hiboux 9Ferme Hiboux 23Ferme Hiboux 12Ferme Hiboux 16Ferme Hiboux 13Ferme Hiboux 5Ferme Hiboux 10Ferme Hiboux 11Ferme Hiboux 15Ferme Hiboux 8Ferme Hiboux 20Ferme Hiboux 17Ferme Hiboux 22

 

Pin It on Pinterest