Ferme Garou Garou is een klein schattig boerderijtje, die al een lange tijd staat te verstoffen. Het is zeer makkelijk toegankelijk en zeker een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen binnen. Wat mij wel opviel is dat er echt wel een rommeltje van gemaakt is. Desondanks staan er nog altijd een heleboel spullen om te gaan bewonderen.

De naam Ferme Garou Garou is nogal apart. Garou Garou staat voor weerwolf, maar waarom deze naam? Een andere urbexer heeft de kans gekregen om de ontdekker van deze boerderij te spreken. Wat blijkt nu, de man heeft zich letterlijk binnen moeten graven. Vrij apart als je het mij vraagt. 

Voor de rest is er geen informatie te vinden over dit huisje. Het is een vrij bekende urbex plaats, maar niemand lijkt iets meer te weten over zijn geschiedenis, jammer!

beveiliging: Let wat op voor de overburen, maar voor de rest zijn er eigenlijk geen problemen.

Bezocht: Eind augustus 2018.
 

Ferme Garou Garou 12Ferme Garou Garou 13Ferme Garou Garou 10Ferme Garou Garou 6Ferme Garou GarouFerme Garou Garou 8Ferme Garou Garou 9Ferme Garou Garou 3Ferme Garou Garou 2Ferme Garou Garou 4Ferme Garou Garou 7Ferme Garou Garou 5Ferme Garou Garou 11

Pin It on Pinterest