Farmer Jack

door Huizen

Farmer Jack is een klein oud huisje ergens in België. Het huisje bevat nog verschillende spulletjes, maar het beste vind je terug in de garage. Hier staat nog een oude BMW die er wonder boven wonder nog enorm goed uitziet. Geen ingeslagen ruiten of graffiti op de wagen, wat je tegenwoordig niet vaak meer tegenkomt. ook het huisje is gespaard gebleven van vandalisme. In de kelder vind je ook nog verschillende flessen wijn. 

Farmer Jack is wel zeer klein, als je je kont draait zit je praktisch al in de slaapkamer. Je spendeert hier  niet veel tijd binnen, maar dat is ook niet altijd nodig. Zeker een leuk huisje om eens te bezoeken! De man die hier ooit woonde zou plots gestorven zijn, waardoor al zijn spulletjes zijn achtergebleven.

Wanneer de woning gebouwd is, of leeg is komen te staan is niet bekend. Maar ik veronderstel dat het wel al een tijdje leeg staat. Farmer Jack begint namelijk vrij veel verval te tonen. 

Het domein was niet zo moeilijk te betreden, de ingang van het huisje zelf was even zoeken maar ook vrij snel te vinden als je een goede speurneus hebt. Natuurlijk blijft de mooie BMW wel het kersje op de taart van deze locatie. 

beveiliging: Geen informatie over, maar volgens mij zijn er ook geen buren die een gaatje in het zeil houden. 

Bezocht: Midden september 2018
Farmer Jack
Farmer Jack 2
Farmer Jack 3
Farmer Jack 4
Farmer Jack 5
Farmer Jack 6
Farmer Jack 7
Farmer Jack 8
Farmer Jack 9
Farmer Jack 10
Farmer Jack 11
Farmer Jack 12
Farmer Jack 13
Farmer Jack 14
Farmer Jack 15

0 reacties

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest