Farm Tricycle

door Huizen

Farm Tricycle is een verlaten boerderij ergens in een klein dorpje in België. Er is geen enkele informatie beschikbaar over deze locatie. Het is alleen wel zeer duidelijk dat hier al lang niemand meer woont. 

Buiten een paar oude meubels valt er niet zo heel veel meer te zien, maar de zolder is volgens mij wel een leuk shot waard. Het fijne aan deze locatie is dat er nog niet veel mensen weet van hebben, waardoor alles vrijwel hetzelfde blijft.

Zelf waren we deze locatie al een paar keer onder weg naar andere locaties gepasseerd. We besloten toch eens een kijkje te gaan nemen, maar toen hadden we enkel de GoPro op zak. Bleek dat het er toch iets beter uitzag dan we dachten. uiteindelijk hebben we besloten om nog eens terug te komen met de camera.

Hierdoor hebben we wel gezien dat er toch een paar spulletjes verplaatst waren.

Beveiliging: Niet van toepassing.

Bezocht: Begin maart 2019
Farm Tricycle 12
Farm Tricycle 11
Farm Tricycle 5
Farm Tricycle 6
Farm Tricycle 7
Farm Tricycle 8
Farm Tricycle
Farm Tricycle 13
Farm Tricycle 2
Farm Tricycle 14
Farm Tricycle 9
Farm Tricycle 10
Farm Tricycle 15
Farm Tricycle 3
Farm Tricycle 4
Farm Tricycle 16

0 reacties

Geef een reactie

Random locaties

Maison Josepha

Maison Josepha, waar de tijd is blijven stilstaan. Het is een fijn huisje waar je duidelijk kan zien dat de eigenares heel veel spulletjes verzamelde.  Wij vonden een ingang aan de achterkant van het huis. Eens binnen stonden we perplex van alle spullen die er…

Pin It on Pinterest