Farm Pothoek is een kleine boerderij, waar bitter weinig informatie over te vinden is. De boerderij bevat nog tamelijk veel spulletjes, alleen is het er jammer genoeg enorm rommelig. Het domein was waarschijnlijk eigendom van een oud koppeltje, je vindt er verschillende kledingstukken terug van hun.

Zitten ze in een rusthuis of zijn ze overleden? Niemand die het weet. Alleen is het wel duidelijk dat niemand meer om Farm Pothoek lijkt te geven. Ook onder de urbexers is het boerderijtje nog vrij onbekend.

Wij vonden het in elk geval een leuke locatie, vooral voor beginners is het een goede om in het begin te doen. Je loopt namelijk gewoon de achterdeur in en hup, je bent binnen. Het enige nadeel aan deze boerderij is dat het op een vrij drukke baan ligt. Het is  moeilijk om te parkeren, maar we hebben ook gezien dat er wel een optie is om het domein op te rijden zonder dat iemand je auto ziet staan.

Beveiliging: Niet van toepassing.

bezocht:  Eind september 2018
 

Farm Pothoek 8Farm Pothoek 5Farm Pothoek 6Farm Pothoek 3Farm Pothoek 7Farm Pothoek 4Farm Pothoek 2Farm Pothoek 10Farm Pothoek 11Farm Pothoek 9Farm Pothoek

Pin It on Pinterest