Farm Pothoek

door Huizen

Farm Pothoek is een kleine boerderij, waar bitter weinig informatie over te vinden is. De boerderij bevat nog tamelijk veel spulletjes, alleen is het er jammer genoeg enorm rommelig. Het domein was waarschijnlijk eigendom van een oud koppeltje, je vindt er verschillende kledingstukken terug van hun.

Zitten ze in een rusthuis of zijn ze overleden? Niemand die het weet. Alleen is het wel duidelijk dat niemand meer om Farm Pothoek lijkt te geven. Ook onder de urbexers is het boerderijtje nog vrij onbekend.

Wij vonden het in elk geval een leuke locatie, vooral voor beginners is het een goede om in het begin te doen. Je loopt namelijk gewoon de achterdeur in en hup, je bent binnen. Het enige nadeel aan deze boerderij is dat het op een vrij drukke baan ligt. Het is  moeilijk om te parkeren, maar we hebben ook gezien dat er wel een optie is om het domein op te rijden zonder dat iemand je auto ziet staan.

Beveiliging: Niet van toepassing.

bezocht:  Eind september 2018
 

Farm Pothoek 8
Farm Pothoek 5
Farm Pothoek 6
Farm Pothoek 3
Farm Pothoek 7
Farm Pothoek 4
Farm Pothoek 2
Farm Pothoek 10
Farm Pothoek 11
Farm Pothoek 9
Farm Pothoek

2 Reacties

  1. Jee wat leuk. Ik woon vlak bij huizen en ken deze locatie niet. Ik ben ook hobby fotografe en zou daar graag ook wat plaatjes willen maken.

    Antwoord
  2. Zou ik als hobby fotograaf de locatie kunne krijgen van boerderij de ooghoek.
    Ga volgende werk in verlof en zou leuk zijn dit te kunnen doen in corona tijd

    Antwoord

Geef een reactie

Random locaties

Maison Josepha

Maison Josepha, waar de tijd is blijven stilstaan. Het is een fijn huisje waar je duidelijk kan zien dat de eigenares heel veel spulletjes verzamelde.  Wij vonden een ingang aan de achterkant van het huis. Eens binnen stonden we perplex van alle spullen die er…

Pin It on Pinterest