Discotheek C.M. is geopend op 1 februari 1991. Het was een zeer populaire dancing, die vooral gebaseerd was op de House muziek. Na 15 vruchtvolle jaren neemt de interesse naar House muziek af, waardoor de dancing als maar meer klanten verloor. De eigenaar was genoodzaakt alles te sluiten. Dit gebeurd achter het oudejaarsfeest op 31 december 2005

Hierna is het pand verhuurd aan nog verschillende mensen die evenals een dancing ervan hebben proberen maken. Ook deze kunnen hun hoofd niet boven water houden en worden genoodzaakt de boeken dicht te doen. In februari 2008 opent de eigenaar het pand terug onder zijn originele naam. De dancing lijkt terug van weggeweest en heeft een zee van klanten. Jammer genoeg blijft dit zonnetje niet lang op en sluiten de deuren terug op 17 augustus 2013. Hierbij het definitieve einde van Discotheek C.M.

De dancing stond vroeger bekend voor zijn groot druggebruik onder de klanten, en in 1993 is de zaak 3 maanden moeten sluiten door klachten van omwonende , verstoringen van de openbare orde en aangetroffen drugs onder de bezoekers. Dit na dat er een uitgebreide razzia heeft plaatsgevonden. 

Het is een zeer unieke plaats om eens een kijkje te gaan nemen. Zeker een aanrader! Jammer genoeg is er hier en daar wel al wat vandalisme gepleegd. Het pand betreden is vrij gemakkelijk, je loopt gewoon door de deur naar binnen. Deze bevind zicht wel aan de achterkant van het gebouw. Er zouden ook nog 2 appartementen naast staan die evenals ook verlaten zijn. Wij zijn dit later pas te weten gekomen en hebben er dus geen kijkje gaan nemen, maar deze zijn zeker niet de hoofdvogel van het domein. 

Beveiliging: Niet van toepassing.

Bezocht: Begin september 2018.
Discotheque CM 9Discotheque CM 14Discotheque CM 6Discotheque CM 17Discotheque CM 3Discotheque CM 20Discotheque CM 5Discotheque CM 10Discotheque CM 12Discotheque CM 21Discotheque CMDiscotheque CM 4Discotheque CM 11Discotheque CM 16Discotheque CM 15Discotheque CM 13Discotheque CM 2Discotheque CM 8Discotheque CM 7Discotheque CM 19Discotheque CM 18

Pin It on Pinterest