Chateau Radio

door Kastelen

Na een uur te zoeken achter de ingang, bleek de poort gewoon open te zijn van Chateau Radio. Het is een prachtige villa met veel verborgen plaatsjes. Jammer genoeg hebben we wel niet veel tijd gehad om dit mooi pand te fotograferen. Eens we door de poort van het domein waren, vonden we een ingang naar binnen. Dit door een kelder raampje. We waren net zo goed als binnen toen we mensen rond de villa hoorden lopen.

Blijkbaar waren het lokale mensen die ons hadden zien binnengaan. Het was een aangename ontmoeting, maar ze wisten ons te zeggen dat het pand nieuwe eigenaars heeft sinds kort en we hier dus eigenlijk niet mochten zijn. We hebben kort uitgelegd wat we kwamen doen. Hierna hebben ze ons onze tocht gewoon laten verder zetten, alleen hebben ze ons wel gewaarschuwd om hier niet te lang binnen te blijven.

Nu kan het dus wel goed zijn dat dit pand niet meer toegankelijk is door de nieuwe eigenaars. Er was jammer genoeg geen informatie beschikpaar over deze prachtige villa. Ik had graag de geschiedenis ervan geweten. Het was in elk geval zeker een aanrader! 

Beveiliging: Niet van toepassing, wel zou het pand dus nieuwe eigenaars hebben.

Bezocht: Eind augustus 2018
Chateau Radio 2
Chateau Radio 6
Chateau Radio 16
Chateau Radio 3
Chateau Radio 15
Chateau Radio 8
Chateau Radio 12
Chateau Radio 9
Chateau Radio 7
Chateau Radio 4
Chateau Radio
Chateau Radio 10
Chateau Radio 13
Chateau Radio 11
Chateau Radio 5
Chateau Radio 14

0 reacties

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest