Mijn favoriet tot nu toe! Chateau de la Montagne, een heel mooi herenhuis met een grote houten trap. Je vind in dit huis echt de charme van vroeger terug. Sinds het begin van dit jaar is hel wel al deels leeggehaald. 

Het betreden van het domein was niet zo moeilijk, naast de poort was een doorgang door de struiken. Het huis zelf is te betreden door de keukendeur. 

Het huis bestaat uit 4 verdiepingen, waar je in elke kamer wel iets nieuws tegenkomt. Het oudste item dat wij zijn tegengekomen is een oude tekening/schilderij vanuit het jaar 1889, behoorlijk oud dus. 

Stiekem ben ik een beetje verliefd geworden op deze locatie. Het is vooral jammer dat ze zo´n mooi huis als dit gewoon laten verkrotten. 

Beveiliging: Alleen wat opletten voor de buren. 

Bezocht: Eind juli 2018
Chateau De La Montagne 3Chateau De La Montagne 4Chateau De La Montagne 2Chateau De La Montagne 5Chateau De La Montagne 6Chateau De La Montagne 7Chateau De La Montagne 8Chateau De La Montagne 9Chateau De La Montagne 10Chateau De La Montagne 11Chateau De La Montagne 12Chateau De La Montagne 19Chateau De La Montagne 18Chateau De La Montagne 17Chateau De La Montagne 16Chateau De La Montagne 15Chateau De La Montagne 14Chateau De La Montagne 13Chateau De La Montagne 20Chateau De La Montagne

 

Pin It on Pinterest