fbpx

Chateau Cinderella is een prachtig verlaten kasteel. Er is niet veel informatie beschikbaar over de geschiedenis, alleen dat de laatste eigenaars er een Hotel-Restaurant hebben uitgebaat. Door de opening van het nieuwe restaurant van de eigenaar in het buitenland is alles mis gelopen. De man heeft zichzelf failliet moeten laten verklaren, en hierbij is Chateau Cinderella leeg komen te staan. 

Het kasteel heeft voor een zeer lange tijd te koop gestaan, maar door de te hoge vraagprijs heeft het kasteel geen nieuwe eigenaars gekregen. In 2016 zouden er plannen geweest zijn om het kasteel om te bouwen tot een kuuroord, maar tot op heden is daar nog altijd niets van te zien. Chateau Cinderella blijft dan maar stilletjes aan verder verkommeren

Het verval van het kasteel is op korte tijd enorm achteruit gegaan. Het is een heel bekende locatie onder de urbexers, wat maakt dat Chateau Cinderella nog regelmatig bezoek krijgt. De vraag is dus hoe lang het nog overeind blijft. 

In elk geval merk je wel duidelijk dat het er ooit zeer luxueus aan toe ging. Er zijn geen meubels meer aanwezig, maar als je kijkt naar de badkamers en gewoon al de ruwbouw van het gebouw kan je je toch al inbeelden dat dit geen doorgaans Hotel-Restaurant was. 

Beveiliging: Niet van toepassing.

Bezocht: Begin oktober 2018

Pin It on Pinterest