Chateau Chapon moet ooit zo’n imposant gebouw zijn geweest. Nu blijft er nog vrij weinig over van wat het ooit geweest is. Het domein blijkt een grote ruïne te zijn. Er is geen informatie te vinden over dit kasteel, maar het is duidelijk dat dit hier al een hele lange tijd staat te verkommeren.

Het enige interessante aan deze plek dat nog valt te zien, zijn de paar aantal auto’s die over het domein verspreid staan. Best wel een paar mooie stukjes als je het mij vraagt. Het kasteel daarin tegen is het niet meer waard om een bezoekje aan te brengen. Er schiet namelijk niets meer van over. Alles lag trouwens ook vol met vergane rommel, echt geen prettig zicht om eerlijk te zijn.

Het lijkt ook alsof niemand nog iets geeft om dit domein. Het staat letterlijk verscholen tussen de bossen. Niemand die er nog van versteld staat dat mensen het domein betreden, om eender wat te doen. Fotograferen of er gewoon nog een grotere rommel van te maken.

Beveiliging: Niet van toepassing.

Bezocht: Eind augustus 2018.
Chateau Chapon 4Chateau ChaponChateau Chapon 5Chateau Chapon 9Chateau Chapon 10Chateau Chapon 3Chateau Chapon 6Chateau Chapon 11Chateau Chapon 7Chateau Chapon 2Chateau Chapon 8

Pin It on Pinterest