Carnaval Graveyard

door recreatie

Net over de grens van Nederland kom je deze vreemde, maar best wel leuke locatie tegen, Carnaval Graveyard. Hier worden namelijk oude carnavals wagens van België gestockeerd. Niet zo’n alledaagse urbex locatie, maar zeker echt wel de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. 

Wat mij wel opgevallen is, is dat andere urbexers andere wagens hebben gefotografeerd. Het is duidelijk dezelfde locatie. De vraag is dan, om de hoeveel tijd worden de wagens hier veranderd?  Het geeft wel een vreemd gevoel om de carnavals wagens hier zo te zien wegrotten. Normaal kom je deze alleen tegen in volle vreugde. 

Het domein betreden is normaal niet zo moeilijk, maar mensen hadden besloten het ons nu net een beetje harder te maken. Het domein ligt namelijk heel afgelegen aan het water. De enige mensen dat hier passeren zijn wandelaars en fietsers.  Nu zat er net een oud koppeltje de krant te lezen aan het water recht voor de ingang. 

Gelukkig zaten ze met de rug naar ons en konden we in alle stilte door het gat in de omheining glippen. Eens op het domein was het nog altijd opletten geblazen, het koppeltje zaten namelijk enkele meters van ons af. 

Beveiliging: Opletten voor wat voorbijgangers. 

Bezocht: Begin september 2018. 
Carnaval Graveyard 4
Carnaval Graveyard 12
Carnaval Graveyard 2
Carnaval Graveyard 10
Carnaval Graveyard 5
Carnaval Graveyard
Carnaval Graveyard 8
Carnaval Graveyard 15
Carnaval Graveyard 18
Carnaval Graveyard 3
Carnaval Graveyard 17
Carnaval Graveyard 16
Carnaval Graveyard 14
Carnaval Graveyard 11
Carnaval Graveyard 9
Carnaval Graveyard 6
Carnaval Graveyard 7
Carnaval Graveyard 13

0 reacties

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest