Net over de grens van Nederland kom je deze vreemde, maar best wel leuke locatie tegen, Carnaval Graveyard. Hier worden namelijk oude carnavals wagens van België gestockeerd. Niet zo’n alledaagse urbex locatie, maar zeker echt wel de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. 

Wat mij wel opgevallen is, is dat andere urbexers andere wagens hebben gefotografeerd. Het is duidelijk dezelfde locatie. De vraag is dan, om de hoeveel tijd worden de wagens hier veranderd?  Het geeft wel een vreemd gevoel om de carnavals wagens hier zo te zien wegrotten. Normaal kom je deze alleen tegen in volle vreugde. 

Het domein betreden is normaal niet zo moeilijk, maar mensen hadden besloten het ons nu net een beetje harder te maken. Het domein ligt namelijk heel afgelegen aan het water. De enige mensen dat hier passeren zijn wandelaars en fietsers.  Nu zat er net een oud koppeltje de krant te lezen aan het water recht voor de ingang. 

Gelukkig zaten ze met de rug naar ons en konden we in alle stilte door het gat in de omheining glippen. Eens op het domein was het nog altijd opletten geblazen, het koppeltje zaten namelijk enkele meters van ons af. 

Beveiliging: Opletten voor wat voorbijgangers. 

Bezocht: Begin september 2018. 
Carnaval Graveyard 4Carnaval Graveyard 12Carnaval Graveyard 2Carnaval Graveyard 10Carnaval Graveyard 5Carnaval GraveyardCarnaval Graveyard 8Carnaval Graveyard 15Carnaval Graveyard 18Carnaval Graveyard 3Carnaval Graveyard 17Carnaval Graveyard 16Carnaval Graveyard 14Carnaval Graveyard 11Carnaval Graveyard 9Carnaval Graveyard 6Carnaval Graveyard 7Carnaval Graveyard 13

Pin It on Pinterest