Ons eerste verlaten café, die best wel een indruk maakte. Café De Kampioen ziet er namelijk uit alsof de eigenaar plots is verdwenen. Zo goed als alles in dit café is gewoon nog aanwezig, de glazen staan nog op de toog en de drank nog in de voorraadkamer.

Waarom dit klein cafeetje achtergelaten is, is niet bekend.  Wel wijze alle achtergelaten documenten op dat Café De Kampioen leegstaat van ongeveer 2016. Nog niet zo’n lange periode dus. 

Café De Kampioen bestaat niet alleen uit het cafeetje, maar heeft ook nog een hele woning aan zich. Ook deze staat nog helemaal vol met meubels. Er is totaal nog geen vandalisme gepleegd op deze locatie, wat best wel een vreemd gevoel geeft als je door de woning loopt. Het lijkt of je gewoon iemand zijn thuis instapt. 

Het café ligt aan een vrij drukke weg door het platteland. Je kan er vrij makkelijk binnen wat ik persoonlijk echt vreemd vindt. Nog zo vol met spullen en gewoon een open deur, geeft er dan niemand meer om dit schattig klein boeren café?

Beveiliging: Niet van toepassing

Bezocht: Begin oktober 2018
Café De Kampioen 12Café De Kampioen 22Café De Kampioen 7Café De Kampioen 25Café De Kampioen 20Café De Kampioen 5Café De Kampioen 17Café De Kampioen 11Café De Kampioen 15Café De Kampioen 10Café De Kampioen 2Café De Kampioen 14Café De Kampioen 16Café De Kampioen 21Café De KampioenCafé De Kampioen 4Café De Kampioen 3Café De Kampioen 13Café De Kampioen 9Café De Kampioen 18Café De Kampioen 8Café De Kampioen 19Café De Kampioen 6Café De Kampioen 26Café De Kampioen 30Café De Kampioen 29Café De Kampioen 31Café De Kampioen 33Café De Kampioen 28Café De Kampioen 27Café De Kampioen 32Café De Kampioen 24Café De Kampioen 23

Pin It on Pinterest