BW-Aachen West

door Industrieel

 BW-Aachen West  zijn loodsen en werkplaatsen waar men vroeger aan stoomlocomotieven werkten. Het is een gigantisch domein, waar je toch een langere tijd kan ronddwalen. Wanneer deze loodsen verlaten werden is onbekend, er is namelijk niets van informatie te vinden over deze locatie. Je kan wel zien dat het al een ruime tijd leeg staat. 

BW-Aachen West betreden was niet zo moeilijk, al is het wel even zoeken naar de ingang. Je kan een klein straatje in naast het domein, daar op het einde staat een poortje. Je kan hier gewoon rustig doorwandelen. Het domein ligt wel niet zo ver van sporen die momenteel nog altijd in gebruik zijn.

Iets verder staat ook een controle post, waarvan men je wel kan zien lopen. Wij waren er op zondag en hebben toen eigenlijk niemand aanwezig gezien, buiten een stel andere urbexers. De gebouwen zijn grote deels vernield, maar toch blijft het volgens mij wel de moeite waard om er eens een bezoekje te brengen als je in de buurt bent. Het ligt vlak over de grens van Duitsland.

Beveiliging: Geen specifieke beveiliging, maar zou wel wat opletten voor die controle post. Je weet maar nooit dat ze het kunnen doorgeven. 

Bezocht: Eind augustus 2018
BW Aachen West
BW Aachen West 12
BW Aachen West 4
BW Aachen West 9
BW Aachen West 10
BW Aachen West 3
BW Aachen West 2
BW Aachen West 13
BW Aachen West 7
BW Aachen West 11
BW Aachen West 5
BW Aachen West 8
BW Aachen West 6

1 Reactie

  1. Super foto’s !!

    Ik ben al een hele tijd op zoek n bw aachen west. Maar kan de juiste lokatie niet vinden. Zou iemand mij op weg kunnen helpen. Alvast heel erg bedankt !

    Grt Bert

    Antwoord

Geef een reactie

Random locaties

Pin It on Pinterest